El Manifest !

Escola Eiximenismirubosni

Per als alumnes de l’escola Eiximenis  la Pau és respectar a tothom, donar les gràcies, ajudar els companys, estimar els altres, compartir l’ alegria i també els moments més difícils.

Trobem la Pau quan ens  sentim tranquils, quan juguem al pati amb els amics, quan podem  disposar d’una estona per estar sols, quan hem fet la feina ben feta.

Desitgem un món on cada vegada hi hagi més harmonia i solidaritat, capacitat de perdonar i dialogar els uns amb els altres.

Escola Dr. Masmitjà

Per nosaltres les persones que estan en PAU amb elles mateixes estan en PAU amb el món sencer.

Escola Verd

Que bonic seria si tots ens estiméssim, ens ajudéssim i no ens baralléssim! Respecte, sinceritat, comprensió i confiança farien les coses més fàcils.

Escola Pla de Gironapeace

Pau és amor, Pau és alegria, Pau és estimar als altres, Pau és compartir i saber donar la mà quan un altre ho necessita.
Pau és el que tots necessitem, perquè així el món seria molt millor. LA PAU ÉS EL CAMÍ.

Escola Mare de Déu del Mont

La Pau no és absència de conflictes, sinó el resultat de saber-los resoldre

Escola Maristes

La pau és un moment per compartir, gaudir, parlar entre nosaltres, ajudar els companys. La pau és una cosa molt maca.

Escola FEDAC St. Narcís

La pau és una paraula màgica que ens uneix per poder fer un món millor entre tots. Aquest moment arribarà quan siguem capaços d´acceptar i respectar a tots tal com som

 

Escola Marta Mata

Sí a la felicitat, sí a l’amistat, sí a l’amor, sí a estimar, sí a la confiança, sí a respectar-nos, sí a col·laborar, sí a treballar i jugar junts, sí a la tranquil·litat, sí a l’alegria… Amb tots aquests “sis” construïm el camí per la Pau.

Escola Vilarojapaumon

Només estimar porta Pau

Escola Migdia

La PAU és com un arbre florit que no es preocupa només per les seves fulles, sinó que sap que al bosc n’hi ha més com ell que s’aixequen cada matí amb la il.lusió de compartir els raigs de sol i de manternir-se ferms i units quant apareix una tempesta.

Quant a Timbalada per la Pau

La Timbalada per la Pau és una campanya escolar que es du a terme a les ciutats de Girona i Lleida com a activitat commemorativa del DENIP (Dia Escolar de la Noviolència i la Pau) i amb la que es pretén que alumnes, mestres, personal dels centres i famílies reflexionin sobre la cultura de Pau a partir de la construcció d'uns sorollosos timbals per la Pau.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s